woensdag, september 26, 2007

Pim update

Mijn neefje Pim is al weer een hele tijd terug van de try-out in Scandinavie. Het was leuk, hij heeft het noorderlicht gezien, maar ze hadden 1 klacht. Het was niet koud genoeg. Nou vraag ik je!


Blijkt dat de winter en het voorjaar in Scandinavie, net als hier in Nederland, uitzonderlijk warm is geweest. En als je je spullen wil testen op uitzonderlijk koud weer, is dat dus niet gewenst.


Gelukkig deden de slee's het goed. En het kiten (jezelf voort laten trekken door een soort parachut) ging ook goed. En het was gewoon weer erg mooi. Geloof me, ik heb de foto's gezien.
De ploeg die de boel gaat filmen was er ook bij. Om ons lekker te maken hebben ze alvast een kort filmpje gemaakt, iets wat ze toepasselijk een teaser noemen. Om die te bekijken kun je naar de volgende website gaan en op de button teaser klikken: http://www.project66north-film.com/weblog . Het filmpje start vanzelf. Verder is er nog een leuke slideshow van de mooiste foto's aldaar gemaakt.


Wil je de groep blijven volgen, hun website is verandert. Ga zelf maar even kijken op het volgende adres: http://www.project66north.com/ Het is wel engels-talig, ivm het internationale karakter van het hele gebeuren.

Geen opmerkingen: