maandag, augustus 06, 2007

Verjaardag Sterre

De fokster van Sterre houd elk jaar een reunie voor de pups van haar hond Bonnie. Zo ook dit jaar. We zijn dus afgereist naar Friesland om daar met bijna alle broers en zussen van Sterre te gaan wandel. Tara mocht ook mee. Toevalig heeft ze dezelfde vader als de rest, dus dat is extra leuk. Bonnie heeft 2x een nest gekregen, en Sterre hoort bij het 1e nest. Van alle 2 de nesten is een aparte groepsfoto genomen.
De fokster en haar dochter hadden een echte verjaardagstaart gebakken voor de honden. Als bodem heerlijk schapenvet, en als glazuur allemaal verschillende honden koekjes. Jammie. En wat waren alle honden ineens braaf!
Patrick heeft nog even lekker gespeelt met zijn eigen meiden. En dat vinden ze eigenlijk toch het aller leukst. Gewoon aandacht van je eigen baas, dan heb je helemaal geen behoefte meer aan al die andere honden.

Helaas kregen we te horen dat de vader van de meiden dit jaar is overleden aan een maagkanteling. Beethoven is helaas maar 6 jaar oud geworden. Ik hoop dat onze meiden wat langer bij ons blijven!

Geen opmerkingen: