maandag, augustus 06, 2007

Vakantie, eindelijk

Maar wat te doen met deze vakantie. We hebben nog steeds geen plannen.

De eerste week staat in het teken van de computers, opruimen en schoonmaken. Lassie, onze linux-server staat op overleiden, dus zijn opvolger wordt geplaatst. Kunnen we meteen wat ander pc-gerelateerde dingen aanpassen.

Verder heb ik opruim woede. Er gaat dus een volle auto troep naar het oud vuil en de kringkoopwinkel. Heerlijk, al die vrij gekomen ruimte. En het levert meteen 3 veel plezieriger ingerichte kamers op.

Maar we willen toch ook op vakantie. Een huisje moet het worden voor een weekje, in Nederland. Even internet op, en tot ons grote geluk is er nog wat vrij van stichting het drents landschap. Gebeld of dat klopte en hoe het er uit ziet. Heel erg mooi en we kunnen nog terecht. Vrijdag kunnen we er al in. En wauw, wat hebben we het getroffen.

Het is een 2-persoons appartement in een oude gerenoveerde schuur bij een traditionele boerderij met een eigen oprijlaan van 500 mtr. tussen het bos en de hei in. Het staat in Balkbrug. Fantastisch. Eenmaal binnen blijkt het heel mooi ingericht met een houten eethoek en een eiken vloer, een leuk bankje met houten tafeltjes en tv, prachtige houten kast, een grote badkamer met douche en toilet, en aparte slaapkamer met weer dat mooie houten meubilair. Helemaal top! Hier gaan we ons wel vermaken.

Geen opmerkingen: