woensdag, juli 21, 2010

Hoe ziet de binnenkant er eigenlijk uit?

De vakantie is weer begonnen en dan gaat er altijd onverwacht iets kapot bij ons. Dit jaar bleek onze kookplaat de geest te geven. Deze winter vonden we beide al dat hij minder goed verwarmde dus waarschijnlijk zat het eraan te komen. Meteen zaterdag maar een nieuwe gekocht die vandaag al geleverd werd. Pas zonder kookplaat ontdek je hoe vaak je hem eigenlijk gebruikt. Een gebakken eitje bij de lunch ging de afgelopen dagen niet lukken.

Gisteren nog even gebelt om te horen hoe laat hij eigenlijk afgeleverd zou worden. Gemeld werd dat onze kookplaat in de vracht van 10.00 uur tot 14.00 uur zou zittten. Dus vanmorgen om 07.15 uur werd er aangebeld. Nu ben ik wel blij met een vroege levering maar in de vakantie is dit tijdstip wel heel erg vroeg. Gauw nog even terug in bed gedoken.

Eenmaal echt wakker een poging gedaan het ding te plaatsen. Daar wij geen van beide elektriciens zijn en we met 3 fases ipv de gebruikelijke 2 bezig moesten toch maar even mijn vader gebeld om te helpen. Toen dat klusje geklaart was moest natuurlijk de stukke kookplaat even onderzocht worden. Een mooiere kans om een inductiekookplaat van binnen te zien krijg je niet gauw meer.

Waar nu toch die brandlucht vandaan gekomen is hebben we niet kunnen ontdekken. Toch ben ik wel blij dat we een nieuwe hebben. Dat voelt veel veiliger en deze heeft geen randjes en richeltjes meer waardoor hij veel beter schoon te maken is.



1 opmerking:

Anoniem zei

I would like to exchange links with your site resivanzijl.blogspot.com
Is this possible?